Even bijpraten t/m ronde 6

24-10, middag

Inmiddels is de alweer zevende (en voorlaatste!) ronde aan de gang. Het deelnemersveld is aardig in elkaar geschoven en het is dringen aan de top. We praten u vanaf ronde 3 per ronde even bij.

Ronde 3 (dinsdagmiddag)

Op de bovenste drie borden drie remises. Jos Stokkel wint wél, in een mooie partij tegen Peter van der Stap, en voegt zich bij de leiders.

Ronde 4 (woensdagochtend)

Darya Tkachenko is de eerste van de kopgroep die er vandoor gaat: ze wint van Leopold Sekongo en komt daarmee op +3. Hans Jansen voegt zich bij de achtervolgende groep door van Teus Stam te winnen. Gerard Bruins wordt voor de rest van het toernooi vervangen door Gerhard Dunning.

Ronde 5 (woensdagmiddag)

Zeer spannende partijen in de top. Hans Jansen weet als een ware Houdini te ontsnappen uit een glad verloren stand met twee schijven minder tegen Matrena Nogovitsyna. Darya Tkachenko en Jan van Dijk vechten ook een stevig robbertje dam uit, maar ook zij delen de punten.

Ronde 6 (donderdagochtend)

Het is bijltjesdag en dat is duidelijk. De eerste 14 partijen die uit zijn eindigen allemaal in een beslissing, waaronder Sekongo-Jansen (2-0), Van Dijk-Stokkel (0-2) en Nimbi-Van der Stap (0-2). Vijf spelers staan na deze ronde aan kop en het lijkt alsof zij zullen uitmaken wie het toernooi wint! Darya Tkachenko heeft de beste tegenstanderrating, gevolgd door Stokkel, Sekongo, Tjon a Ong en Van der Stap.

Contact – Info
Wim Koopman koopmanwh@gmail.com +31 627060801

Wouter Sipma woutersipma@gmail.com +31 623530662
Lokatie   Venue
Alle wedstrijden:
All games:
Dorpshuis De Dorpshoeve,
Westeinde 6,
9415 PJ Hijken
Bankrekening   Bank account
NL57 RABO 0306 5806 24
BIC (Swift): RABONL2U
T.n.v. Damclub Hijken DTC